Tapahtumat 2024

Pihavierailu kesä-heinäkuussa (kohde avoin)

14.7. Nasakka Karstun seurantalolla
Tervetuloa viihtymään impron äärelle! Liput: aikuinen 10e ja lapsi 5e. Lipunmyynti alkaa tuntia ennen esitystä! Buffetin tuotto kyläseura hyväksi!

22.7. Säilättäret: Läpi kesäillan valssin, Karstun seurantalo
Läpi kesäillan valssin -teos kuljettaa katsojansa tanssilavojen kulta-aikaan, 1950-60 -lukujen taitteeseen ja kesän huumaaviin tunnelmiin. Teos tarjoaa katsojalle nostalgisia sävelmiä sekä vaikuttavaa sirkustaidetta tunnelmallisena kokonaisuutena. Esityksessä nähdään jongleerausta, lasipullojen päällä tasapainoilua, taidokasta naruhyppelyä ja kepeitä tanssinumeroita sekä kuullaan elävää musiikkia yllättävällä soitinkokoonpanolla. Esitys on maksuton. Kyläseuran kahviosta ostettavissa purtavaa.

8.8. Lauluilta seurantalolla klo 18
Laulattamassa Timo Saario haitareineen. Vapaaehtoinen kahvimaksu.

10.8. Perinteiset tanssit seurantalolla

Karstun kisat Karstun rannassa elokuussa
Maalaismyyjäiset ja kirppis seurantalolla syyskuun alussa

Perhejaoston metsäretki lokakuussa
Perheiden pikkujoulut marras-joulukuussa
Joulunuotiotapahtuma Kettukallion Elämystilalla joulukuussa

Liikuntasalilla salibandyä ja lasten salivuoro 2.6.2024 saakka. Syksyllä salibandyä Sammatin koulun salissa sunnuntaisin klo 16 – 17.30.

MENNEET TAPAHTUMAT

9.5. Kyläkävely Linnanmäelle ja Pilvilinnalle klo 13
Kokoontuminen Karstun koulun pihalla, josta noin 2,5km kävelylenkki Linnamäelle. Halukkailla mahdollisuus jatkaa sieltä edelleen Pivilinnan tilan kalliolle, jolloin matkaa kertyy yhteensä noin 5 kilometriä.
Poluilla on paikoin jyrkkiä kohtia. Omat eväät mukaan! Lisätiedot: Pekka / 044 989 7930

19.5. Askartelu- ja korupaja seurantalolla

21.5. Kirjakerho Karstun seurantalolla klo 18
Tarjolla rentoa keskustelua, uusia ajatuksia ja lämmintä juomaan. Toukokuun kirjana Juhani Branderin “Amerikka” (2023), joka on ehdolla tämän vuoden Eeva Joenpelto -palkinnon saajaksi. Lue tai kuuntele kirja ja tule kerhoon keskustelemaan! Lisätietoja Whatsapp 044 970 9329 / Tiina.

27.4. Vappukaraoketanssit Karstun seurantalolla klo 19 – 24
Vappukaraoketanssit. Liput 10€. Myynnissä kahvia, munkkeja, croissantteja, limua ja makkaraa. Tervetuloa!

16.4. klo 18 Karstun kirjakerho Karstun seurantalolla
Karstun kirjakerho kokoontuu jälleen huhtikuussa! Et tarvitse aiempaa kokemusta tai osaamista – riittää kun olet kiinnostunut kuulemaan ja jakamaan ajatuksia luetusta kirjasta.Tarjolla rentoa keskustelua, uusia ajatuksia ja lämmintä juomaa. Huhtikuun kirjana on paikallisen suurnaisemme Eeva Joenpellon läpimurtoteos Neito kulkee vetten päällä (1955).

su 24.3. klo 10 Pilkkikisat Karstun rannassa
Perinteinen koko perheen tapahtuma. Pilkitään klo 10-12 ja sen jälkeen makkaran paistoa ja palkintojen jako ym. Osallistumismaksu aikuisilta 5€.

30.3.2024 Perhejaos Pähkinän elokuvaretki
Mennään porukalla leffaan katsomaan Kun Fu Panda 4 -näytöstä Kino Vaakunaan. Jokainen hankkii itse liput.  HUOM! Näytösaika tarkentuu vasta lähempänä tapahtumaa. Seuraa ilmoittelua Facebookissa.

ke 27.3.2024 klo 18 Karstu-Karkaliseura ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään ke 27.3. Karstun Seurantalolla (Karstuntie 1160). Virallisten asioiden (vuosikertomus ja tilinpäätös) lisäksi keskustellaan seuran tulevasta toiminnasta. Tule mukaan kertomaan minkälaista toimintaa toivot seuran järjestävän. Mitä kehittämistoiveita sinulla on Karstunrantaan tai seurantalolle tai yleisesti seuran toiminta-alueelle. Kahvitarjoilu. Johtokunta toivoo runsasta osallistumista.

10.3.2024 Koko perheen mäenlaskutapahtuma Pohjolan pellolla

23.1 Karstun kirjakerho koululla klo 19