Tapahtumat 2022

Jalkapalloa Karstun rannassa ti ja to klo 18.30 14.6-28.7
Lasten liikuntasalivuorot sunnuntaisin klo 16-17.30 (talvikausi)
Liikuntahallissa aikuisten sählyä ma klo 19.00, to 19.00 ja su 18.30 (talvikausi)
Lokakuusta alkaen seniorijumppaa Karstun koululla to 18-19 (talvikausi)

SUUNNITTEILLA SEURAAVAT TAPAHTUMAT:

13.6 klo 9 Hyvää oloa metsäkylvystä
Tervetuloa nauttimaan metsän hyvinvointivaikutuksista ja vahvistamaan yhteyttä omaan kehoon, tunteisiin ja luontoon.
Metsäkylvyssä teemme metsässä liikkuen ohjattuja tietoisen läsnäolon harjoitteita eli “kylvemme” metsäympäristössä kaikilla aisteillamme. Tässä kylvyssä tutustumme hyväksyvästi myös omiin tunteisiimme lyhyiden ohjattujen harjoitusten avulla.Pidämme metsäkylvyn Karstun Linnavuorella ma 13.6 klo 9 alkaen. Aikaa metsäkylvylle on hyvä varata noin 1,5 tuntia. Tapahtuma on maksuton Karstu-Karkaliseuran jäsenille. Säävaraus. Osallistuaksesi metsäkylpyyn sinun ei tarvitse osata mitään ennalta – voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Otathan huomioon, että olemme metsämaastossa, joka voi paikoin olla vaikeakulkuista.Ryhmään mahtuu enintään kuusi osallistujaa, jotta taataan kaikille turvallinen ja läsnäoleva kokemus. Sitovat ilmoittautumiset tiina.tulkki@gmail.com tai Whatsapp 044 970 9329 viimeistään 12.6. Tapahtuma järjestetään, jos osallistujia vähintään kaksi. Ennen metsäkylpyä osallistujat saavat vielä tarkempia tietoja sähköpostitse/Whatsappin kautta.

13.6 klo 17.30-20 Lasten keppari-ilta

Keppareita, yhteisleikkejä ja makkaran paistoa kylän lapsille. Karjalantie 220, ilmoittautumiset 12.6 mennessä Minnalle 050 339 5193

17.6 klo 17 Retki Kiikalaan Ilolan Arboretumiin

Retki Kiikalan Ilolan Arboretumiin ja Taimistoon pe 17.6 klo 17.00. Lähtö kimppakyydein koulun pihalta. Ilolassa kukkii  n.  2000 alppiruusua ja atsaleaa. Erilaisia taimia voi ostaa taimistosta. Arboretumin pinta-ala on n. 5 ha. Lisätietoja Hannu 040 5581422

28.6 klo 17 Ulkoleikki-ilta Karstun rannassa

7.7.2022 Lauluilta Seurantalolla klo 19

13.-14.7 Yhteismatka Viking Glory -laivalla Turusta (lisätiedot ja päivämäärä vahvistetaan)

17.7.2022 klo 12 – 15 Pitopäivälliset Seurantalolla

Lapsille suunnattu retki Torholan luolalle heinäkuussa

5.8. klo 19 Grilli-ilta sekä kaikenikäisten peli-ilta Karstun rannassa

20.8 klo 10 Karstun kisat
Leikkimieliset urheilukisat Karstun rannassa. Lasten sarja klo 10, aikuiset klo 11.

27.8 Tanssit seurantalolla

20.9 Karaoke seurantalolla

Maalaismyyjäiset / kirppis elo-syyskuussa seurantalolla

Sieniretki syyskuun alussa

Ehkä joulumyyjäiset

Lasten pikkujoulut liikuntasalilla

Joulun alla kylän yhteinen joulunuotiotapahtuma Elämyskylässä

MENNEET TAPAHTUMAT:

9.6 klo 18 Kahvilailta seurantalolla

Vuoden ensimmäiset Iltakahvit seurantalolla to 9.6. klo 18.00. Tuomo Paaso kertoo Lohjan Seudun Omakotiyhdistyksen toiminnasta ja keskustellaan Karstu-Karkaliseuran kesätapahtumista ja toiminnasta.
Tavoitteena on järjestää vuoden mittaan muitakin Iltakahvitilaisuuks onia aina sen mukaan minkälaista ohjelmaa niihin halutaan. Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan.
Pitojaos tarjoaa kahvit. Kaikki ovat tervetulleita tilaisuuteen.

26.5 klo 10 Perhejaoston metsäretki
Linnavuoren kallioseinämät ja kävely Hiirmäelle. Kokoontuminen klo 10 Pilvilinnantiellä jätepumppukopin kohdalla, johon autot voi jättää parkkiin. Omat eväät mukaan ja reipas retkimieli. Retki sopii kaikenikäisille. Tervetuloa!

26.5 klo 15 Lintujen tarkkailua Hepoharjun rannassa
Tapaaminen osoitteessa Pilvilinnantie 50

27.3 Perinteiset pilkkikisatKarstun rannassa klo 10
Tarkoitettu koko perheelle. Osallistumismaksu 5€, lapset ilmaiseksi. Kilpailun sarjat: miehet, naiset, tytöt ja pojat. Kaikki kalat kelpaavat. Kokonaissaalis ja suurin ja pienin kalakilpailu. Parhaat palkitaan. Palkintoja otetaan vastaan, tuothan ne mukanasi rantaan. Lisäksi ohjelmassa tikanheittokisa, nautinnollista yhteiseloa, makkaranpaistoa, juotavaa… Kaikki joukolla mukaan. Makkaran hinta 1€ , muut ilmaisia. Jää on paksua. Tiedustelut Pekka Korpijaakko 044 9897930

Ke 30.3.2022 Kevätkokous Karstun Seurantalolla klo 18 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!

2.5 Seurantalon pihan haravointitalkoot huhtikuun viimeisellä viikolla

Kesällä jalkapalloa jatketaan tiistaisin ja torstaisin