Seurantalo

Seurantalon pihasta löytyy runsaasti parkkitilaa sekä mahdollisuus oleskeluun.

Karstu-Karkali Seuran omistama Karstun seurantalo on 1900-luvun alussa rakennettu hirsitalo. Se sijaitsee maalaismaisemassa noin 12 kilometriä Lohjan keskustasta Sammatin suuntaan osoitteessa Karstuntie 1160.

Seurantalo on peruskorjattu ajanmukaiseksi. Sähkölämmitteinen talo sisältää noin 130 neliöisen juhlasalin, näyttämön esim. bändin esiintymispaikaksi, tilavan tarjoilutilan sekä hyvin varustellun keittiön. Ammattitasoisesta keittiöstä löytyy astiat noin 120 henkilölle. Astiasto koostuu valkoisista leipä- ja ruokalautasista, kahvikupeista, laseista ja ruokailuvälineistä. Seuratalolla on myös runsaasti juomakannuja, tarjoiluastioita ja salaattikulhoja sekä viini- ja kuohuviinilaseja. Seurantalolla on kaksi sisävessaa sekä pieni katettu terassi, jossa istumaryhmä noin 8 henkilölle. Tilava parkkialue sijaitsee aivan talon vieressä. Juhlasaliin saa katettua pöydän noin 120 henkilölle.

Omien tapahtumiensa lisäksi Karstu-Karkali Seura ry vuokraa taloa juhla- ja kokouskäyttöön.
Varauskalenteriin tästä
Karstun Seurantalo löytyy myös Facebookista.

Tiedustelut ja varaukset:
Hanna Savelainen 050 3451 551 tai sähköpostitse info@karstukarkaliseura.fi. Voit myös sopia tutustumiskäynnistä talolla.

Muuta:

  • tarjoilutila on vuokrattavissa erikseen esimerkiksi kokouksia varten
  • lähialueella majoitusta tarjoaa mm. Kettukallion Elämyskylä (noin 2km juhlapaikalta) sekä Suurniemen tila (noin 10 kilometriä Karkalinniemeen)
  • paikallinen pitopalvelu Eila Hietaharju 019-367739 / 0503090739
Talo koristeltu hääjuhlaan

     

 

Siirry sivun alkuun