Karstu-Karkali Seura

Tapahtumat 2020

KAIKKI KYLÄSEURAN TAPAHTUMAT ON TOISTAISEKSI PERUTTU. Mahdollisista uusista ajankohdista tiedotetaan myöhemmin.

Kevätkokous Seurantalolla

Karstun rannan siistimistalkoot

Kyläkävely Pumminmäelle huhtikuussa
Mäen alla länsipuolella on iso puoliluola, johon on halukkailla myös mahdollisuus tutustua.

Seurantalon pihan haravointitalkoot
Osallistujille kahvitarjoilu. Tervetuloa

Vappukaraoketanssit
Karaokeisäntänä Veijo Laine. Bufeesta munkit, pasteijat, makkaraa sekä limua ja simaa. Liput 10 euroa.

Lasten teatteriretki
Lohjan teatteri, Saapasjalkakissan seikkailut. Yhteistyössä Karjalohjan vanhempainyhdistyksen kanssa. Liput 13 € omakustanteisesti

Iltamat

Juhla-aiheiset festivaalit
Pienyrittäjiä mm. hää ja juhla-asut, Nosh vaateita/ vaateliike, juhlatarvikkeita, konditorio/leipomo, kampaamo/parturi, valokuvaaja, juhlasuunittelija, kukkakauppa, koruja, hyvinvointia, Omenakylän koti-ja puutarha, sisustusliikeitä, mootoripyörä-ja teippaus. Lapsille temppurata ja ongintaa. Teatteri esitykset klo 12.00 ja klo 14.00. Musiikia.
Buffeesta kahvit, limut, kroisantit ja pullat. Vohvelit kermavaahdolla ja makkaraa. Käteismaksut.

Iltamat
Kyläläisten esitys ”Rovaniemen markkinoilla”. Hanuristi Anneli Haataja ja kitara. Anita Joensuu laulu. Tapio Rannanmaan orkesteri.  Valokuvin valkokankaalle historiaa Hannu Korpijaakon kertomana.
Buffeesta lohi- ja kinkkuleivät. Pullaa, kahvia ja limua. Liput 10€.

Lähiluontoleiri Karstun rannassa
Yhdessäoloa, pelailua kentällä, uimista ym.

Pitopäivälliset

Yhteislauluilta
Järjestäjä seuran pitojaos

Elokuun kuutamotanssit
Bändi ja arpajaiset. Buffeesta kahvit, leivokset ja lihapiirakat nakeilla sekä makkaraa

Syysmyyjäiset ja kirppis

Perheiden luontoretki Karstun alueella syyskuussa

Seuran syyskokous Seurantalolla

Joulunuotiotapahtuma

LISÄKSI

• Talviaikana syyskuun alusta huhtikuun loppuun maanantaisin 19.30-20.30, torstaisin 19.10-20.10 ja sunnuntaisin klo 18.30 salibandyä varttuneemmille pelaajille Karstun koululla.
  • Jumppaa aikuisille torstaisin klo 18-19 koulun liikuntasalissa
  • Hiiden Opiston hathajooga tiistaisin
  • Kesällä jalkapalloa Karstun rannassa maanantaisin ja torstaisin.

Peruttu sään takia: Pilkkikisat

Peruttu sään takia: Laskiaistapahtuma helmikuussa Lehmusvaaroilla

MENNEITÄ TAPAHTUMIA

Info Paloniemen ja Rajaportin kaavojen nykytilanteesta 25.2.2020 klo 18-20 Routionmäen yhteinäiskoululla (Havumetsäntie 4)
Karstu-Paloniemi-Roution aluetoimikunta järjestää yhdessä Lohjan kaupungin kaavoituksen kanssa yleisötilaisuuden aiheena Paloniemen ja Rajaportin kaavojen nykytilanne. Kuulemme, mitä alueella tehty muinaismuistojen kartoitus paljasti ja mikä alueen kehittämisen nykytila on. Tilaisuudessa kahvitarjoilu. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen!
Lisätietoja: