Karstu-Karkali Seura

Tapahtumat 2020

Jalkapalloa Karstun rannassa maanantaisin ja torstaisin klo 18.30.
Pelit myös kesällä 2020. Uusia pelaajia kaivataan, tervetuloa mukaan!

Pihakierros Karkalissa ke 8.7.2020 klo 17 alkaen
Tervetuloa tutustumaan Lohjanjärven rannalla sijaitsevaan monimuotoiseen rinnepihaan sekä vaihtamaan kuulumisia muiden kyläläisten kanssa. Tämän kertainen vierailukohde on esittäytynyt myös Suomen kaunein mökki -tv-ohjelmassa. Pihakierroksia on tarkoitus järjestää jatkossakin, joten voit vinkata omaa pihaasi seuraavaksi käyntikohteeksi. Tervetuloa!
Osoite: Linnaniementie 202

Kyläläisten vapaamuotoinen grilli-ilta Karstun rannassa la 18.7.2020 klo 18
Tervetuloa testaamaan rannan uusi grilli sekä viettämään leppoista kesäiltaa muiden kyläläisten ja mökkiläisten kanssa. Mahdollisuus pihapeleihin sekä grillaukseen. Omat grillattavat mukaan. Tervetuloa!

Kyläkävely Pumminmäelle  (päivämäärä tulossa)
Mäen alla länsipuolella on iso puoliluola, johon on halukkailla myös mahdollisuus tutustua.

Syysmyyjäiset ja kirppis 5.9.2020 Karstun Seurantalolla

PERUTUT TAPAHTUMAT:

Kevätkokous Seurantalolla PERUTTU

Karstun rannan siistimistalkoot  PERUTTU

Seurantalon pihan haravointitalkoot PERUTTU
Osallistujille kahvitarjoilu. Tervetuloa

Vappukaraoketanssit  PERUTTU
Karaokeisäntänä Veijo Laine. Bufeesta munkit, pasteijat, makkaraa sekä limua ja simaa. Liput 10 euroa.

Lasten teatteriretki PERUTTU
Lohjan teatteri, Saapasjalkakissan seikkailut. Yhteistyössä Karjalohjan vanhempainyhdistyksen kanssa. Liput 13 € omakustanteisesti

Juhla-aiheiset festivaalit PERUTTU
Pienyrittäjiä mm. hää ja juhla-asut, Nosh vaateita/ vaateliike, juhlatarvikkeita, konditorio/leipomo, kampaamo/parturi, valokuvaaja, juhlasuunittelija, kukkakauppa, koruja, hyvinvointia, Omenakylän koti-ja puutarha, sisustusliikeitä, mootoripyörä-ja teippaus. Lapsille temppurata ja ongintaa. Teatteri esitykset klo 12.00 ja klo 14.00. Musiikia.
Buffeesta kahvit, limut, kroisantit ja pullat. Vohvelit kermavaahdolla ja makkaraa. Käteismaksut.

Iltamat PERUTTU
Kyläläisten esitys ”Rovaniemen markkinoilla”. Hanuristi Anneli Haataja ja kitara. Anita Joensuu laulu. Tapio Rannanmaan orkesteri.  Valokuvin valkokankaalle historiaa Hannu Korpijaakon kertomana.
Buffeesta lohi- ja kinkkuleivät. Pullaa, kahvia ja limua. Liput 10€.

Lähiluontoleiri Karstun rannassa PERUTTU
Yhdessäoloa, pelailua kentällä, uimista ym.

Pitopäivälliset  PERUTTU

Yhteislauluilta  PERUTTU
Järjestäjä seuran pitojaos

Elokuun kuutamotanssit
Bändi ja arpajaiset. Buffeesta kahvit, leivokset ja lihapiirakat nakeilla sekä makkaraa

Seuran syyskokous Seurantalolla

Joulunuotiotapahtuma

LISÄKSI

• Talviaikana syyskuun alusta huhtikuun loppuun maanantaisin 19.30-20.30, torstaisin 19.10-20.10 ja sunnuntaisin klo 18.30 salibandyä varttuneemmille pelaajille Karstun koululla.
  • Jumppaa aikuisille torstaisin klo 18-19 koulun liikuntasalissa
  • Hiiden Opiston hathajooga tiistaisin
  • Kesällä jalkapalloa Karstun rannassa maanantaisin ja torstaisin.

Peruttu sään takia: Pilkkikisat

Peruttu sään takia: Laskiaistapahtuma helmikuussa Lehmusvaaroilla

MENNEITÄ TAPAHTUMIA

Info Paloniemen ja Rajaportin kaavojen nykytilanteesta 25.2.2020 klo 18-20 Routionmäen yhteinäiskoululla (Havumetsäntie 4)
Karstu-Paloniemi-Roution aluetoimikunta järjestää yhdessä Lohjan kaupungin kaavoituksen kanssa yleisötilaisuuden aiheena Paloniemen ja Rajaportin kaavojen nykytilanne. Kuulemme, mitä alueella tehty muinaismuistojen kartoitus paljasti ja mikä alueen kehittämisen nykytila on. Tilaisuudessa kahvitarjoilu. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen!
Lisätietoja: