Karstu-Karkali Seura

Kahvitarjoilu. Tervetuloa

Karstun rannan siistimistalkoot

Kyläkävely Pumminmäelle huhtikuussa
Mäen alla länsipuolella on iso puoliluola, johon on halukkailla myös mahdollisuus tutustua.

Seurantalon pihan haravointitalkoot ti 28.4.2020 klo 17
Osallistujille kahvitarjoilu. Tervetuloa

Vappukaraoketanssit 30.4.2020 Seurantalolla klo 19-24
Karaokeisäntänä Veijo Laine. Bufeesta munkit, pasteijat, makkaraa sekä limua ja simaa. Liput 10 euroa.

Lasten teatteriretki 8.5.2020
Lohjan teatteri, Saapasjalkakissan seikkailut. Yhteistyössä Karjalohjan vanhempainyhdistyksen kanssa. Liput 13 € omakustanteisesti

Iltamat 1.7.2020 klo 17-24

Juhla-aiheiset festivaalit 14.6.2020 klo 11-16
Pienyrittäjiä mm. hää ja juhla-asut, Nosh vaateita/ vaateliike, juhlatarvikkeita, konditorio/leipomo, kampaamo/parturi, valokuvaaja, juhlasuunittelija, kukkakauppa, koruja, hyvinvointia, Omenakylän koti-ja puutarha, sisustusliikeitä, mootoripyörä-ja teippaus. Lapsille temppurata ja ongintaa. Teatteri esitykset klo 12.00 ja klo 14.00. Musiikia.
Buffeesta kahvit, limut, kroisantit ja pullat. Vohvelit kermavaahdolla ja makkaraa. Käteismaksut.

Iltamat 1.7.2020 klo 19-24
Kyläläisten esitys ”Rovaniemen markkinoilla”. Hanuristi Anneli Haataja ja kitara. Anita Joensuu laulu. Tapio Rannanmaan orkesteri.  Valokuvin valkokankaalle historiaa Hannu Korpijaakon kertomana.
Buffeesta lohi- ja kinkkuleivät. Pullaa, kahvia ja limua. Liput 10€.

Lähiluontoleiri Karstun rannassa
Yhdessäoloa, pelailua kentällä, uimista ym.

Pitopäivälliset  12.7.2020

Yhteislauluilta
Järjestäjä seuran pitojaos

Elokuun kuutamotanssit 15.8.2020
Bändi ja arpajaiset. Buffeesta kahvit, leivokset ja lihapiirakat nakeilla sekä makkaraa

Syysmyyjäiset ja kirppis la 5.9 klo 10 – 13

Perheiden luontoretki Karstun alueella syyskuussa

Seuran syyskokous Seurantalolla

Joulunuotiotapahtuma

LISÄKSI

• Talviaikana syyskuun alusta huhtikuun loppuun maanantaisin 19-20, torstaisin 19.10-20.10 ja sunnuntaisin klo 18.30 salibandyä varttuneemmille pelaajille Karstun koululla.
  • Jumppaa aikuisille torstaisin klo 18-19 koulun liikuntasalissa
  • Hiiden Opiston hathajooga tiistaisin
  • Kesällä jalkapalloa Karstun rannassa maanantaisin ja torstaisin.

Peruttu sään takia: Pilkkikisat

Peruttu sään takia: Laskiaistapahtuma helmikuussa Lehmusvaaroilla

MENNEITÄ TAPAHTUMIA

Info Paloniemen ja Rajaportin kaavojen nykytilanteesta 25.2.2020 klo 18-20 Routionmäen yhteinäiskoululla (Havumetsäntie 4)
Karstu-Paloniemi-Roution aluetoimikunta järjestää yhdessä Lohjan kaupungin kaavoituksen kanssa yleisötilaisuuden aiheena Paloniemen ja Rajaportin kaavojen nykytilanne. Kuulemme, mitä alueella tehty muinaismuistojen kartoitus paljasti ja mikä alueen kehittämisen nykytila on. Tilaisuudessa kahvitarjoilu. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen!
Lisätietoja: