8.5.2018 klo 18 kyläkävely Linnavuorolle ja Hiirmäelle
Kokoontuminen Karstun koululla. Maastossa jyrkkiä kohtia ja kivisiä polkuja. Omat eväät mukaan.

ke 4.7.2018 klo 19 – 24 Iltamat Seurantalolla
Ohjelmana Napakymppi. Bufeesta lohileipiä ja kinkkuvoileipiä sekä voisilmäpullaa. Jarkko Virta laulaa melodisia kappaleita ja tanssiorkesterina toimii Eero Verkko Feelings Band. Kirjoja ja sisustuslehtiä myynnissä kirpputorihinnoin. Liput 10€.

su 15.7.2018 klo 12 – 15 Pitopäivälliset Seurantalolla

ke 1.8.2018 klo 18 Pitotyttöjen lauluilta

to 2.8.2018 klo 18 (näyttö klo 17 alkaen) Karstun kouluirtaimiston huutokauppa Karstun koululla
Suurin osa irtaimistosta on viety kaupungin omaan jatkokayttöön. Huutokaupattavana pulpetteja, atk- ja tavallisia pöytiä, tuolia, piano, kaappeja, täytettyjä lintuja ja eläimiä, erilaisia koulun käyttötavaroita, kirjoja, mappeja, valkokangas, rautanen puutavarateline seinälle, kelloja, liitutauluja, kameroita, kaari- ja käsisahoja, luistimia, jääkiekkotavaroita, ym. ym. Buffetti. Maksu käteisellä. Kaikki tulot seuran hyväksi. Joukollla mukaan tyhjentämään koulua! Lisätiedustelut Murtsi 0442016070

la 8.9.2018 klo 10 – 13 Maalaismyyjäiset / kirppis Seurantalolla
Kirppistavaroiden lisäksi syksyn satoa ja leivonnaisia yms. Bufeesta hernekeitto ja pannukakkua. Seuran omaan myyntipöytää saa tuoda myytävää. Pöytävaraukset: sisällä 5€, lapset 2€, ulkona 3€, lapset 1€. Varaa paikka ajoissa Pekalta 044 989 7930.

la 13.10.2018 klo 19 – 24 kaamostanssit
Naamiaiset. Orkesterina Paradiso. Tansseissa arpajaiset. Liput 10€.

Sieniretki syksyllä 2018
Retkestä tiedotetaan verkkosivuilla, Facebookissa ja ilmoitustauluilla

Joulunuotiotapahtuma
Joulukuussa tunnelmallinen joulunuotiotilaisuus Kettukallion Elämystilalla. Ohjelmassa joulurauhan julistus kylälle ja luonnolle, yhteislaulu, lyhtykulkue ym.

Pilkkikisat keväällä 2019
Perinteiset pilkkikisat Karstun rannassa helmi-maaliskuussa 2019. Kilpailun sarjat: miehet, naiset, tytöt ja pojat. Parhaat palkitaan.

Lisäksi

Jalkapalloa ja frisbeegolfia
Karstun rannassa pelataan nuorten ja aikuisten jalkapalloa kaksi kertaa viikossa sekä perheille suunnattua frisbeegolfia kerran kahdessa viikossa kesäkuun alusta elokuun loppuun.

Salibandyä
Talviaikaina syyskuusta alkaen maanantaisin 19-20 salibandyä varttuneemmille pelaajille Karstun koululla.

Seniorijumppa
Torstaisin klo 18 -19 koulun liikuntasalissa talviaikaan.